Fantani Arteziene

Jocuri de apa in jurul lumii

Fantana muzicala din Slatina »

Fantana muzicala din Craiova 4 Comentarii

,
December 26, 2009 at 1:56 pm
4 comentarii »
 • August 27, 2011 at 10:11 ammihaela

  Sa mai zicem ca in Romania nu avem lucruri remarcabile.Invidiem tot ce au strainii, dar ce avem noi trece nebagat in seama. Bravo. felicitari edililor din Craiova!

 • March 3, 2012 at 3:00 pmgeorgina

  felicitari,mi-a placut mai demult am locuit in str mv-frunze69 langa piata chiriac,am lucrat la covoare un timp si la confectii eram foarte tanara dar mi-a placut si-n timpurile astea CRAIOVA si-mi place si acum ce vad in internet .Felicitarii edililor din CRAIOVA si continuati sa mentineti totul bine si curat pentru ca e un oras important salutari din MADRID.

 • June 7, 2012 at 6:03 amAndra

  sunt lucruri deosebite in Romania ! Lucruri de care uni oameni nu stiu ! in Craiova sunt lucruri minunate ! poate unii nu le considera asa ! eu care am crescut acolo si traiesc acolo le consider deosebite si foarte frumoase ! respect craiova!!!!

 • November 20, 2014 at 5:06 amOrnament

  Intr-adevar edilii din Craiova merita felicitati pentru efortul de a construi aceasta fantana. Pentru Mihaela, sa stii ca si in Romania se produc ornamente decorative de calitate, chiar mai calitative fata de cele de afara, dar din pacata mentalitate actuala a populatiei , ca doar ce e de afara este bun ne face sa ne simtim inferior altora pentru ca asa au fost influentate masele.

Scrie-ti parerea